dijous, 30 de juny del 2016

Dia de l'Orgull LGTBI. ERC Móra d'Ebre llegeix el manifest i penja la bandera a la glorieta del Passeig del Pont

Dimarts 28 de juny és el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. ERC-Móra d'Ebre va presentar una Moció per al desplegament de la Llei contra la LGTBfòbia, el passat 21 d'abril, (per a ser aprovada va haver de ser modificat el punt tercer). En els acords d'aquesta Moció es proposava el següent:

Primer.- Que l’Ajuntament de Móra d’Ebre, realitzi una sèrie de mesures, accions, protocols i actuacions per tal de garantir el desplegament de la Llei contra la LGTBfòbia a Móra d’Ebre, afavorir-ne el seu compliment i demanar a la Generalitat de Catalunya un desplegament real de la Llei 11/2014.

Segon.- Declarar Móra d’Ebre com a poble respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de LGBTI i contrari a la discriminació de les persones per raó de la seva orientació i/o identitat sexual.

Tercer.- Es farà onejar la bandera la bandera de l’arc de Sant Martí en un lloc adient a consensuar, els dies 17 de maig, Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, i el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTB, i es donarà suport als actes organitzats en aquest sentit.


És per això que hem realitzat un acte al Passeig del PontDes d'ERC-Móra d'Ebre continuarem treballant per a què en properes ocasions la bandera pugui lluir al balcó del nostre Ajuntament, com a mostra de respecte i de suport a les persones LGTBI, com així ha estat en altres municipis de la Ribera d'Ebre.